OVER MIJ#

Mijn naam is Marion van der Poel en momenteel studeer ik Image and Media Technology (IMT) aan HKU in Hilversum. Na meerdere media en film gerelateerde opleidingen te hebben gevolgd heb ik het gevoel dat ik nu echt op mijn plek zit. Ik heb altijd veel getekend en geschilderd en was altijd al creatief bezig. Tijdens mijn studie Theater-, film- en televisiewetenschap heb ik mij vooral theoretisch ontwikkeld; bij Open Studio heb ik me verdiept in film en nu ik IMT doe kan ik al deze vaardigheden combineren en dingen maken waar ik zelf heel blij van word.

Na in mijn eerste jaar veel ge√ęxperimenteerd te hebben met nieuwe

werkwijzen en technieken, richt ik mij sinds mijn tweede jaar vooral op animatie, zowel figuratief en verhalend als grafisch en abstract. Ik houd ervan om veel kleur te gebruiken, vrolijke dingen te maken en werk graag analoog. Maar ook digitaal kan ik goed uit de voeten, al voeg ik ook dan graag een analoog tintje toe.

Als motion designer en animator zoek ik de grens op tussen analoog en digitaal en geef ik mijn werk daarmee een authentieke look en feel. Natuurlijk staat de boodschap van het beeld altijd voorop en pas ik de technieken die ik gebruik daarop aan.